Mahlkönig E80 Supreme

7

Německé mlýnky Mahlkönig patří v současné době mezi špičku nejlepších mlýnků na kávu.

Představujeme vám novinky Mahlkönig E80 a E80 GbW. Na první pohled vypadají podobně jako mlýnky Mahlkönig E65 a E65 GbW. Podobnost je čistě záměrná – jedná se o vylepšené verze, které jistojistě využijete v mnohem větších provozovnách.


Jaké jsou benefity nové E80?

○ přednostně jsou to nové 80mm mlecí kameny ze speciální oceli

○ velký a přehledný displej 88,3mm, na kterém uvidíte všechno. Už žádná titěrná čísla, na které mnouříte oči.

○ daleko tiší mletí, skoro jej neuslyšíte. Oproti dřívějším modelům je ten rozdíl opravdu znát. V kavárně, nebo kdekoliv v provozu to určitě oceníte.

○ verze E80 GbW má mnohem výkonější motor. Můžete jej maximálně zatížit, takže namele kávu tiše a velmi rychle i během náročných poledních hodin. Na tento mlýnek se můžete spolehnout i při mletí velkých objemů kávy.

○ nerozbitná nádoba na zrno

Nevýhody

○ první nevýhoda je cena. Mlýnek patří zatím k nejdražším na českém trhu. Pokud máte velkou provozovnu a využijete výkon Mahlkönig E80S směle do toho.

○ velký displej může být náchylnější na poruchy a rozbití

Mletá kávová zrna jsou konzistentní a díky odvětrávání se nepřehřívají.

Pokud chcete kvalitní mlýnek, který Vám vydrží opravdu dlouho, rozhodně doporučujeme Mahlkönig.

 

mlýnek Mahlkoenig E80
7

Mlýnky do HoReCa

Mlýnky Mahlkönig jsou jako stvořené pro mletí kávy v provozu, restauraci, kavárně, pražírně i v hotelu. Vydrží velkou zátěž, melou zrna vždy konzistentně a nepřehřívají je. Pořídit si profesionální mlýnek Mahlkönig se Vám vyplatí.

Mlýnky do domácnosti

Nevlastníte zrovna kavárnu nebo restauraci a rádi byste si dopřáli stejnoměrně namletou kávu? I pro Vás má Mahlkönig řešení. Domácí mlýnky jsou stejně kvalitní jako ty do provozu, avšak jsou kapacitně omezené, jak dlouho mohou mlet kávu vkuse.